BAŞKAN MİRKELAM'DAN 10 KASIM MESAJI 09 Kasım 2022, 14:00

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, vefatının 84’üncü yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, vefatının 84’üncü yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, vefatının 84’üncü yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında, Cumhuriyet'in banisi, İstiklal Mücadelesi’nin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84. yılında rahmetle yâd eden Başkan Mirkelam, bu toprakların vatan olması için mücadele eden, gözlerini kırpmadan canlarını veren tüm aziz şehitlere, gazilere ve kahramanlara Allah'tan rahmet diledi.
Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılına yaklaşırken, ay yıldızlı Türk Bayrağı ile dalgalanan bu cennet vatanda ecdadın mirasına layık olmak için gayretlerinin sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Mirkelam, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu cennet vatanımıza ne olursa olsun sahip çıkacağımızı her fırsatta gösterdiğimiz gibi Osmanlı’nın, Selçuklu’nun ve Cumhuriyetin torunları ve evlatları olarak değerlerimize, devletimize, vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84’üncü seneyi devriyesinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.”
DIĞER HABERLER
-
BİRECİK KONFORLU YOLLARA KAVUŞUYOR
25 Mayıs 2023, 15:20 -
Birecik Belediye başkanı Mahmut Mirkelam, Belediye işçilerine 20 bin ek destek vereceğini açıkladı.
24 Mayıs 2023, 17:06 -
Başkan Mirkelam: İki Bayramı Bir Arada Yaşıyoruz
08 Temmuz 2022, 10:04 -
Başkan Mahmut Mirkelam: Böyle bir inancın ve milletin mensubu olmaktan gurur duyuyoruz
10 Temmuz 2022, 15:00 -
Birecik ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
11 Temmuz 2022, 09:00 -
Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam: 15 Temmuz Milli İradenin Tecellisidir
14 Temmuz 2022, 10:00 -
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Coşkuyla Kutlandı.
16 Temmuz 2022, 01:00 -
Birecik Belediyesi’nden örnek bir uygulama daha.
11 Ağustos 2022, 09:00 -
Birecik’te Şehit Ali Kılıç Parkı hizmete sunuldu
24 Temmuz 2022, 11:00 -
Birecik Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yarı olimpik yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete açıldı
24 Temmuz 2022, 10:00